martes, 10 de diciembre de 2013

Wineissocial


Quan treballes en allò que coneixes bé i hi afegeixes passió, esforç i constància, el resultat no pot ser cap altre que extraordinari.


I aquest n'és el cas de Wineissocial, un club de vins online al qual portem subscrits des dels seus inicis, i que cada dia ens agrada més.

Que té al nostre parer Wineissocial que el fa especial?:

- Primer de tot fas un test a través del qual es determina el teu perfil de cata, pel que de manera totalment gratuita se t'assessora en relació a la tipologia de vins que entenen se t'adapten millor. I la claven bastant!!

- En base en aquest perfil, cada mes reps a casa una caixa d'experiència mensual que es composa de dues ampolles de vi i una fitxa explicativa amb notes de tast, maridatge, història de les bodegues etc.

No es limiten a enviar-te dues ampolles i "ahí te las bebas" sino que cada experiència té un fil conductor que et permet aprendre cada dia alguna cosa més en relació al mon del vi.

Aquest mes la nostra experiència ha estat "Priorat y Montsant" per conèixer una mica més d'aquestes D.O:

http://wineissocial.com/experience/priorat-y-montsant


- El preu de l'experiència mensual és de 19,99 euros ja incloent despeses de transport. Sempre que hem contrastat el preu de mercat dels dos vins rebuts obtenim un estalvi de d'entre 2 i 10 euros respecte a comprar-los a un altre lloc, i tot això sense considerar despeses de transport, que ja venen incloses en el preu!!

- Si un mes no et ve de gust l'experiència que t'han assignat pel teu perfil, cap problema, pots triar entre qualsevol de les experiències mensuals (fins a quatre aquest mes de desembre)

- I si un, dos, tres, quatre mesos, o els que et rotin no en vols rebre cap, doncs cap problema, ho indiques a la web al teu apartat de client i ni tens cap penalització, ni obligació de compres mínimes per any, ni res de res. Al teu aire!!

- Qui t'assessora, els sommeliers, són autèntics fenòmens del seu sector. A modus d'exemple, un dels fundadors i sommeliers és en Ferran Centelles, que havia estat sommelier a El Bulli

- Al marge de l'experiència mensual disposen d'una secció de venda privada de vins i vendes exclusives amb ofertes interessantíssimes tant per qualitat com per preu. Si compres vins d'aquestes seccions te'ls poden portar a casa junt amb la teva experiència mensual sense cap cost de transport adicional!!

- Wineissocial t'acosta al món del vi d'una manera sincera i propera, no cal que detectis "las notas de café torrefacto" per gaudir del vi!!


I finalment, ens agraden perquè son una gent collonuda. Merci Manel, Thomas, Georgina etc pel vostre treball!!



Wineissocial
http://wineissocial.com/club



No hay comentarios:

Publicar un comentario