jueves, 16 de enero de 2014

Loria






Gaudir d'un bon apat per 12,5 Euros. Sí!! Avui anem de menú!!!



Barcelona és una ciutat amb gent molt ben preparada rera els fogons, tant de la nova com de la vella escola. Amb un producte espectacular arribat de molt a prop o de ben lluny. Una de les ciutats bressol de la cuina mediterrània però a l'hora oberta a tota mena de fusions culinàries.

I tot això ho podem gaudir entre setmana per preus de 10, 11, 12 Euros, en molts establiments que amb un preu modest i honest ens conviden a entrar i passar-ho bé amb els seus menús de migdia. Alguns d'ells autèntiques meravelles gastronòmiques a preu de saldo. Els agraïm des d'aquí la seva capacitat de donar color inclús en aquelles jornades laborals més grises.

Els panxacontents hem cregut interessant destacar aquells menús de migdia barcelonins que per un o altre motiu ens han donat molt més que el preu que ens han costat. Hem pensat que seguint les tendències pijoteres de fer servir termes anglosaxons per tot, podríem anomenar-los BMIT, Best Menus in Town...però com trobàvem que quedava una mica "tontorrón", i com no volíem còrrer el risc que es pogués confondre amb altres acrònims anglesos com ara per exemple MILF (toma bestiesa!), farem servir el més nostrat Menús Collonuts.

I aquí ve el primer dels menús collonuts que us volem presentar, el del restaurant Loria.

El restaurant es troba ubicat on abans estava el Noticiero Universal (Roger de Llúria entre Gran Via i Diputació). Es tracta d'un local pulit, amb una estètica actual i moderna. Destaquen espais com la barra, el vestíbul a l'aire lliure amb estufetes ideal per fumadors, o el reservat per una capacitat per unes 12 persones, on lògicament no ens deixaran fer el menú de migdia! Ja seria demanar massa no?!  ;)

El menú de migdia del Loira és setmanal. De dilluns a divendres trobarem la mateixa oferta, i al dilluns següent la tornaran a canviar. Però es prou interessant per repetir inclús un parell de cops a la setmana, provant el segon dels dies aquells plats que, defectes de no tenir un doble estomac, no vas poder tastar el primer cop.

Per a que us feu una idea, aquest és el menú que ens hem trobat avui:




Es tracta d'un menú que per quantitats no és per quedar-se allò que es diu "tip que no et pots aixecar de la cadira", però aquí el panxacontent que escriu el present post us garantitzo que tinc un bon saque, i un cop fets primer, segon i postres sempre quedo perfectament bé.

Seguidament us mostrem alguns dels plats que hem pogut tastar en diferents dies de menú:




 Amanida d'espinacs, formatge de cabra i vinagreta de mostassa i mel


Gnocchis de patata i salsa suau de formatge curat


 Estofat de vedella 



 Tronc de lluç al forn amb "pisto manchego"




Risotto de bolets, oli de trufa i parmesà





Tires d'entrecot amb ceba caramel·litzada i xips a l'aroma de romaní



Crec recordar que era un pastís de formatge amb gerds


Interpretació personal del mojito en versió postre (espectacular!)



Torrijas caramel·litzades


Quina pinta té tot, eh!?! Doncs ja sabeu on invertir aquests 12 eurets i mig!! Seguirem en propers posts mostrant-vos més Menús Collonuts que ens agraden molt i molt!!!


Restaurant Loria
Roger de Llúria, 35. Barcelona
Tlf 934 123 372
http://restaurantloria.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario