sábado, 18 de enero de 2014

Casa Trampa





S'ha de reconèixer que el nom no és el que segurament hagués escollit un expert en màrqueting.

Però us assegurem que el lloc té els seus fidels, i quan hi vàrem anar estava ple de gom a gom. En aquest post explicarem algunes de les virtuts que fan de Casa Trampa un lloc particularment singular.

Hem d'agrair la seva descoberta als nostres amics Isabel i Santi. Des que vam iniciar l'aventura del blog, son molts els  amics que ens fan partíceps d'aquells restaurants que per ells són especials. I amb la Isabel, el Santi, el Ricard i tota la canallada vam anar un diumenge cap a Casa Trampa.

Casa Trampa es troba a Vallvidrera, fet que ja de per sí ens dona l'opció de fer del trajecte cap al restaurant una atractiva excursió agafant el funicular que ens enfila cap aquest privilegiat barri de Barcelona.

Els origens del restaurant es remunten a l'any 1882, i la seva cuina és d'aquelles que podríem anomenar de "casa de comidas", on predominen els menjars de xup-xup.

L'estètica del restaurant és de menjador de casa dels avis al poble. Sense perfeccionaments estètics però transmetent-te ràpidament la sensació de que et trobes a casa, a un lloc familiar.

Ara que està tant de moda parlar de "concepte", podríem dir que el concepte de Casa Trampa és la sinceritat. El que veus és el que hi ha, sense subterfugis i sense res a amagar, com fan mostra les cassoles amb els guisos que ens queden ben a la vista quan ens dirigim cap al menjador, tot dient-nos "això és el que hem fet avui per vosaltres".

Si demanes als diferents assidus al local quin és el seu plat preferit, uns et parlaran de les croquetes, altres dels macarrons, mandonguilles amb samfaina, conill en salsa etc etc. Nosaltres els Panxacontents clarament apostem pels seus mítics pesols amb jabugo, una autèntica delícia que de per sí ja justifica el desplaçament a Casa Trampa. Anar a un restaurant a menjar pesols...qui m'ho havia de dir quan era petit, que no els podia ni veure!!

Casa Trampa se'ns presenta com el lloc ideal per aquells dies que volem menjar del de les avies,acompanyat d'un senzill vi de la casa, i, sobretot, d'una bona companyia amb la que compartir al voltant de la taula historietes i riures a mesura que l'alcohol va fent els seus efectes.

Cal fer però una advertència per si aneu a menjar el cap de setmana. El restaurant fa dos torns i, pel cas que aneu al primer com va ser el  nostre cas, assegureu-vos d'aclarir amb qui us prengui nota de la reserva quant temps disposareu per menjar, a fi i efectes d'evitar haver d'acabar menjant un tant escopetejats com ens va passar el darrer cop.

Respecte al preu, molt apanyat. Per uns 25 euros per persona dines perfectament.

Seguidament us mostrem fotos d'alguns dels plats que vam menjar per a que us acabeu de fer una idea:



Els mítics pesols amb jabugo


 Pollastre farcit


Conill en salsa


 El flam d'ou de la casa (fantàstic) amb nata


Compartint els diferents plats fotent-li al vinillo!


Doncs ja sabeu, el dia que us vingui de gust el menjar de sempre enlloc d'una deconstrucció de carxofa liofilitzada, cap a Casa Trampa!


Restaurant Casa Trampa
Plaça de Vallvidrera, 3. Barcelona
93 406 80 51
http://www.restaurantecasatrampa.com/





No hay comentarios:

Publicar un comentario